Ивана и Глория подливат вода на Мария, Пайнера е в ужас!

Гласувайте за статията

Ивана и Глория подеха война срещу Мария.

Двете прими на поп-фолка Ивана и Глория заформиха поредния скандал в „Пайнер“. Тяхна мишена е колежката им Мария. Шефът им инж. Митко Димитров пък е изпаднал в тих ужас от поредната интрига, която заформиха хитовите му изпълнителки. Тъкмо потуши една вражда и се поражда нова. Но така е с много жени на едно място, и то конкурентки.

Този път войната ще бъде безмилостна и неравностойна, защото от едната страна са двете емблеми с дългогодишна кариера, а от другата – миньончето с колебливи успехи и брак с милионера Гущеров. Ябълката на раздора се оказал слухът, че от компанията готвят именно Мария за певица на годината. Ивана и Глория въобще не били съгласни с това, защото колежката им не е направила нищо значимо през последната година, че да си заслужи наградата. Песните на Мария в последно време са все по-посредствени и без потенциал за хитове, а и тя не може да се похвали с особена фенска маса, пише Всеки ден.

Именно затова намерението на Пайнера да бутне статуетката именно в нейните ръце разгневило двете прими, които отдавна не са отличавани с престижна награда, но досега винаги са го приемали с достойнство и коментар, че тези призове са за прохождащите изпълнители.

Тази път обаче номинацията на миньончето ги изкарала извън нерви. Говори си, че двете са се сдушили срещу Мария по време на престоя си в Лондон, където изнесоха и общ концерт. Явно между ангажиментите си са имали време да разнищят и обстановката в бранша. Те са се наговорили да покажат кой е номер едно и резултатите вече са налице.

Ивана и Глория се завърнаха триумфално на челните си позиции и активизираха огромната си фенска маса, която им е вярна дълги години. Ивана е първа в подреждането на албумите на изпълнителите на „Пайнер“, където Мария е чак на осмо място. Глория пък води класацията за дивидита, където Отварачката въобще я няма.

Двете прими категорични отказвали да се явяват на една сцена с Мария, с която до преди няколко години се изявяваха на общите турнета на компанията. Те са заявили, че ако тази година тя стане певица номер едно, то това няма да е по заслуги, а благодарение на предварителна уговорка на мъжа ѝ Гущеров с Митко Димитров, която е финансово подплатена.

Мария е недолюбвана от колежките си

Мария е недолюбвана от колежките си

Досега Глория нито веднъж не е била Певица на годината и за да покаже обидата си от факта, често бойкотира участията си по общи изяви на звезди на компанията. Ивана няколко пъти е грабвала приза, но също се чувства недооценена. А няма спор, че Ивана и Глория са на светлинни години пред жената на Гущеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар