Ивана от „Игри на волята” се пусна без бельо при Гала (Вижте как се разголи – Снимки)

Ивана от „Игри на волята” се пусна без бельо при Гала (Вижте как се разголи – Снимки)
3.71 (74.29%) 7 votes

Най-атрактивната участничка в риалити формата се разголи в „На кафе”

Ивана от „Игри на волята” скандализира преди обедната аудитория на предаването на Гала „На кафе”.

Брюнетката, която напусна формата заради сериозно заболяване се появи при водещата в студиото с провокативен тоалет. Ивана Дилова бе облякла нещо подобно на домашен халат, под който се виждаше, че не носи бельо. И при всяко нейно най-малко движение всичките й прелести лъсваха на показ.

Атрактивната красавица се разголи в предаването на Гала
Снимки: Хотнюз

Гала не коментира дрехата на гостенката си, която бе избрала за пред зрителите, но всички в студиото и тези зад кулисите изцъклиха очи заради този небрежен стриптийз на красавицата, който им;поднесе. Мъжете както се сещате бяха видимо доволни и възхитени от разкрепостената брюнетка, която успя да им покаже повече от деликатните извивки на тялото си и сложи в джоб дори най-смелите родни плеймейтки.

Ивана не за първи път се показва със скандалния си тоалет, който прилича на домашен халат
Снимка: Инстаграм

Ивана бе доста искрена с водещата и призна, че не й върви много, много с мъжете. Тя сподели, че с половинката си са имали спорове и кавги. Като добави, че характера й е труден, но, че все си пада по особен тип мъже. Търси винаги емоция и й е скучно в любовта когато е спокойна и предвидима, тъй като самата тя е енергична личност, предават от Хотнюз.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар