Ивана от „Игри на волята” напусна с рев шоуто заради болест (Какво я сполетя?)

Най-атрактивната участничка изхвърча от шоуто заради пневмония, но с отрицателен PCR тест

Ивана от „Игри на волята” си тръгна плачейки от риалити формата заради сериозно заболяване. Тя е една от най-интересните участнички и в последно време всички видяха, че я мъчат кашлица, пресипнал  глас и не се чувства добре.

Това влошено състояние се отрази и на играта й в последната битка за територия и племето й загуби, като тя едва ли има вина за случилото се.

Ивана от „Игри на волята“ с пневмония
Снимка: Инстаграм

Въпреки, че мечтаеше за голямата награда Ивана трябваше да се раздели с другите участници и както самата тя им сподели заради сериозно заболяване. Брюнетката призна на сбогуване, че няма Ковид-19 и успокои племето си, но има нещо друго, което я мъчи. И трябва да постъпи в болница за известно време.

От постовете, които Ивана качва в социалната мрежа се разбра, че е била с пневмония и се е лекувала в болница за една седмица.

Някои от зрителите пък коментират, че се е уплашила от тежките условия край Дивата река и е решила сама да се оттегли, избягвайки номинация, предават от hotnews.bg.

Най-атрактивната участничка се сбогува с мечтата си за победа
Снимка: Инстаграм

Носят се и слухове, че всъщност е имала Ковид, тъй като пневмонията е едно от типичните усложнения на китайския вирус. А продуцентите са си замълчали пред останалите, за да не се провалят снимките и шоуто. Но едва ли от продукцията биха рискували здравето на всичките играчи, забърквайки такъв огромен скандал.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.