Ивана от „Игри на волята“ лъсна както майка я е родила (Вижте как се пусна под душа – Фото)

Ивана от „Игри на волята“ лъсна както майка я е родила (Вижте как се пусна под душа – Фото)
3 (60%) 2 votes

Ивана от „Игри на волята“ не се свени да се показва без нищо

Най-сексапилната участничка във втория сезон на „Игри на волята“ бе показана от продукцията в целия си блясък, докато си взема горещ душ. Ивана лъсна гола, а гледката определено се хареса на силния пол, което се вижда по коментарите в официалната страница на шоуто и молят сценаристите да им дават все повече такива гледки.

Хубавата и капризна Ивана от племето на Жътварите стоя доста дълго в банята, след спечелената битка за територия. Това им осигури една седмица да живеят в лукс и тя реши да се възползва от банята, докато все още имат такава. Останалите две племена се къпят в примитивни условия, нямат храна и подслон.

Снимки: Нова ТВ

Залисана в заниманието си, Ивана забрави да затвори докрай вратата, пък и стъклената врата издаваше всичко. Вероятно тя няма притеснение от голотата, след като е позволила камера да влезе в банята.

Инфлуенсърката не понася някой да крещи безпричинно или да я обижда. Гордее се с упоритостта си и с това, че винаги постига това, което желае. Не може да живее без телефон, цигари, маска за коса и алое вера. Страхува се от старостта и загубата на близък човек. Самоопределя се като лидер.

Мотото й е: „Винаги слушай себе си. Няма невъзможни неща. Никога не се задоволявай с това което имаш, взимай максимума от всяка ситуация!“, пише show.blitz.bg.

Ивана от Игри на волята

Снимки: Нова ТВ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар