Ивана от Женените се разголи на плажа (Вижте как си търси нов – Снимки)

Гласувайте за статията

Ивана от Женените лъсна гола на плажа, фолк певицата си търси нов

Ивана от Женените, която няма кой знай каква музикална кариера показа, че е жадна за внимание. И ако с единствения си клип, който има като фолк певица не може да привлече внимание към себе си тя разчита на провокативните снимки.

Снимка: Инстаграм

Бившата съпруга на финансиста Мерал, с когото уж запазиха приятелски отношения след развода днес си търси ново гадже. От кадрите, които щедро публикува в социалната мрежа  се вижда, че тя е на почивка на морето.

Снимка: Инстаграм

Певицата позира по монокини и не се притеснява да се показва така. Можем да отбележим, че формите й наистина са привлекателни и хващат окото на всеки мъж. Изпълнителката, която се подвизава в музикалната компания „Арамюзик” с псевдонима Ивайла впечатлява с изваяно тяло. Но позите, които заема с повече от скандални.

Нейна последователка я критикува като пише: „Аман от позьорщина …. толкова ли ви е трудно да не се снимате навсякъде”.

Е, има и такива, които одобряват поведението на младата изпълнителка, но това са повечето мъже. Фен на Ивана я хали с думите: „Секси кака на плажа”.

След като се разведе сочната брюнетка няма задръжки. Дали е намерила сериозен любим тя не разкрива. Но едно е ясно, че свалячи никак не й липсват.

Вижте още снимки в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар