Ивана Главчева захвърли дрехите (Вижте какво тяло показа щерката на Ванко 1 – Снимки)

Гласувайте за статията

Красавицата се разголи, показа изваяно тяло като на модел

Ивана Главчева, която тази година завърши средното си образование и бе абитуриентка е истинска инстаграм звезда. Щерката на рапъра Ванко 1 има хиляди последователи в социалната мрежа.

Красавицата не е толкова активна в личния си профил, но  в последно време пусна няколко снимки, на които се разсъблече. А от това, което видяха мъжете, няма как да не се разгорещят и да вдигнат кръвното налягане.

Красавицата събра погледите с перфектно тяло на модел
Снимка: Инстаграм

Госпожица Главчева демонстрира перфектните си форми на един от фотосите в черен бански, който е от две части, а отгоре си е метнала чисто бяла риза. Прилича на съблазнителка и някои от феновете й правят неприлични предложения, а други коментират, че е изключително елегантна.

Госпожицата показа безкрайните си крака
Снимка: Инстаграм

През това лято Ивана се е отдала на почивка и се подвизава из различни красиви места из страната, се вижда от публикациите й. На един от кадрите хубавицата се е снимала на огромна скала, а зад нея се разкрива приказна гледка.

Снимки: Инстаграм

Все още не е ясно дали дъщерята на Ванко 1 ще продължи образованието си в някое висше учебно заведение. Но едно е сигурно, че с такава визия може да има бляскаво бъдеще, предават от vbox7.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар