Ивайло Захариев сменя вярата си заради любовницата (Станислава му постави ултиматум за сватбата – Подробности)

Ивайло Захариев сменя вярата си заради любовницата (Станислава му постави ултиматум за сватбата – Подробности)
3 (60%) 1 vote

На бавен огън се пече актьорът Ивайло Захариев заради любовницата си

Оказва се, че новата му любима още отсега хубаво му е стъпила на врата. Младата жена си е наумила да го „вкара в пътя“, като го направи православен християнин. Известно е, че Ивайло Захариев е изповядва разбиранията на протестантската църква. С нея се свързва и миналото му с бившата. Миряна също бе протестантка и дали под нейно влияние, или пък не актьорът успял да вкара в лоното на протестантството дори родителите си. Както изглежда обаче, с новата любов започват и промените.

Актуалната любима на Захариев е православна християнка и отдалеч започва да обработва бъдещия си мъж по отношение на религиозните му вярвания. Така напоследък неверният съпруг все по-често посещавал храмове и различни места, свързани с духовните практики в християнския свят. Тъй като се очертава сватбата им да се случи през лятото, бихме могли да заключим, че подобни религиозни „похождения“ вероятно не са случайни.

По всичко личи, че Станислава се е наумила да въдвори мъжа си в лоното на християнството. Църковният брак по православен канон изглежда наистина близо. Макар в днешно време подобни традиции да се считат за остарели, явно младоженката е решила да направи нещата така, както трябва. Бракосъчетанието им се очаква през лятото. Дотогава има достатъчно време Ивайло Захариев да влезе в правия път. Той ошашави обществото, като изведнъж захвърли семейството си в миналото, коментира hotarena.net. Явно обаче има желание да постъпи правилно с любовницата си. Въпреки че е доста спорно дали връзката им започна на чисто и с напълно изяснени стари отношения, може би това е начинът Захариев да се реваншира и на себе си, и на Станислава. Дали обаче решението да захвърли разбиранията си в праха на миналото, не е доста крайно, пък било то породено и от най-силната любов?

Ивайло Захариев е на религиозен кръстопът

Ивайло Захариев е на религиозен кръстопът
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар