Ивайло Захариев предложи на любовницата си с евтин пръстен (Станислава не се интересува от цената на бижуто)

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев не се е охарчил много за пръстена на Станислава

Новата любима на актьора Ивайло Захариев най-после показа отблизо годежния пръстен, който получи преди почти два месеца. Оказва се, че актьорът е проявил оригиналност и новаторски дух, но и пестеливост в избора на бижуто. Вместо традиционния за подобни случаи диамант той е поднесъл на своята годеница бяла перла.

Злобарите клюкарстват, че Ивайло не се е набутал с много пари за пръстена на годеница номер две, защото справки по магазините показват, че подобни бижута струват под 500 лева, ако са златни. По-снизходителните коментират, че в условия на криза, когато хората на изкуството са най-засегнати от ограниченията и мерките на правителствата в целия свят, не може и да се очаква нищо повече от един артист. Но истината е, че самата Станислава, както е името на бъдещата съпруга на Захариев, е мечтаела точно за пръстен с перла. Тя по принцип не обичала традициите и искала да има собствен почерк във всичко, включително в бижутата, които носи. Затова пред диамантите, с които повечето годеници се кичат, предпочитала бялата перла като символ на чистота, невинност и вяра.

Ивайло Захариев годеница

Снимка: Фейсбук

Не я интересувала толкова цената на пръстена, колкото оригиналната идея в него. А и като жена с минало, която знае как да си прави сметката, предпочитала по-евтино бижу, за да останат пари за други, по-практични нужди. Дори се твърди, че на няколко пъти сама е подметнала небрежно пред любимия си, че харесва перлите, за да се сети той какво се очаква да й поднесе.

Заради двата сериала, в които се снима в последната година – „Пътят на честта” и „Ягодова луна”, Ивайло Захариев в момента не може да се оплаче от липса на популярност. След като избухна скандалът с развода със съпругата му Миряна, от която има две деца, интересът към него стана още по-голям. Ето защо, макар че в момента той има малко представления, той се радва на рекламни договори с различни фирми в страната. Шушука се, че от тях печели доста по-добре отколкото от актьорските си изяви. Именно благодарение на рекламите, в които участва, успява да свърже двата края и да се радва на сравнително добър стандарт на живот, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ивайло Захариев предложи на любовницата си с евтин пръстен (Станислава не се интересува от цената на бижуто)”

  1. Dhalia

    Ное. 24. 2020

    Пред диамантите, с които всички се кичат ? Хахахахахахахах! Какви магически гъби е ял авторът ?

    Reply to this comment

Добавете коментар