Ивайло Захариев най-накрая аут от Под прикритие

Ивайло Захариев най-накрая аут от Под прикритие
5 (100%) 1 vote

Ивайло Захариев най-накрая ще напусне сериала, радват се феновете

Ивайло Захариев ще бъде убит още в първата серия на новия сезон на Под прикритие

Ивайло Захариев най-накрая е аут от Под прикритие! Новият, пети сезон на хитовия сериал, ще започне с убийството на един от знаковите герои от предишните сезони, разкрива човек от продукцията. Той не пожела да потвърди дали на 100% става въпрос за ченгето Мартин, което се изявяваше под прикритие досега.

Ивайло Захариев най-накрая аут от Под прикритие

Ивайло Захариев най-накрая аут от Под прикритие

Но най-вероятно именно героят на Ивайло Захариев ще бъде изхвърлен от поредицата, коментират феновете. На първо място, защото ролята му вече се изчерпа. Прикритието му беше разконспирирано и реално погледнато, от него вече няма нужда, още повече, че вече има нов персонаж с тази роля – актьорът Бойко Кръстанов, който ще изиграе ченгето под прикритие Ерол.

Меко казано бездарната игра на Захариев също допринесла за решението на продуцентите. От самото начало на сериала зрителите недоволстват срещу безличното представяне на актьора. Който така и не можа да си изиграе кадърно поверената роля и беше тотално засенчен от колегите си, изиграли лошите.

Съществува вероятност, макар и малка, не Захариев, а героят на Владо Пенев – инспектор Попов, да бъде този, който ще бъде убит, научиха от vsekiden.com. Това обаче не е много вероятно, предвид факта, че към него все още има сериозен зрителски интерес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар