Ивайло Захариев запозна жена си с любовницата (Подробности за срещата им)

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев срещна новата си с бившата си

За шестия рожден ден на един от синовете си, актьорът Ивайло Захариев събра на едно място бившата си съпруга Миряна и настоящата половинка Станислава.

За празника семейството организира парти с изненади. Балони, подаръци и приятели – все неща които носят щастие на всяко дете, зарадваха и русокосия Дамян.

Развод на Захариев и експоловинката му не попречи двамата да запазят добрия тон. Дори напротив. Ивайло и бившата му жена прекарват често времето си заедно, за да бъдат пример за цивилизовани родители за двете деца.

Ивайло Захариев

Снимка: Инстаграм

Раздялата между Миряна и актьора е дошла в следствие на крах в отношенията им не е заради трети човек. Несходство в характерите е причината двамата да вземат решение да живеят отделно. Чак след като се мести в новото си жилище Ивайло среща красивата блондинка Станислава и любовта им пламва.

Тя също има един брак зад гърба си, от който има момиче. Силните чувства към Захариев я кара да изпитва любов и майчинска привързаност и към неговите деца. Между Миряна и Станислава също няма напрежение, дори да е имало недоверие в началото, екссъпругата на Ивайло вече без съмнение й доверява децата. В социалните мрежи двете дами са приятелки и поддържат добрия тон.

За разлика от бившия си съпруг Миряна все още не издава има ли нов човек в живота си, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар