Ивайло Батинков заведе Антония Петрова на бунгало (Вижте как се стиска за почивката им)

Гласувайте за статията

Ивайло Батинков ще се окаже скръндза, натика Антония Петрова в панелно бунгало

Ивайло Батинков, съпругът на Антония Петрова е голям пинтия. Богаташът с когото претенциозната миска мина само за три месеца под венчило я натика в панелно бунгало. Двамата, които са на меден месец в момента са в Гърция.

Снимка: Инстаграм

Младоженците вместо да тънат в лукс в някой петзвезден хотел са се установили на Халкидики. Новоизлюпените съпрузи спят на къмпинг. Който е собственост на нашенци. И повечето посетители са българи. Които явно са привлечени от голямата евтиния, която се предлага на втрия ръкав на полуострова.

Панелните бунгала Снимка: Инстаграм

Проверка установи, че милионерът на Мис България плаща само по 40 лева на вечер за легло в бунгалата. Които са панелни и вместо да са супер луксозни и просторни къщичките разполагат само с 20 кв. метра площ, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.  Условията са далеч по-скромни от тези, с които перничанката парадираше преди.

Според фенове на Антония Петрова след сватбата си с Батинков тя неимоверно много се е променила. Толкова е влюбена в него, че на заден план останаха капризите й за всякакви луксозни глезотии. Май миската е слязла на земята. Преди говореше само за харчене и лукс, а днес в главата й се върти единствено любов.

Снимка: Инстаграм

Младоженката била възхитена от околната природа. Правела тен на плажа и събирала погледите на околните с огромните си силикони. Не й пукало, че спи на евтиния, разкриват запознати.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар