Ивайла Бакалова стана кръчмарка (Мис България върти бизнеса на новия си – Подробности)

Гласувайте за статията

Една от най-популярните ни миски – Ивайла Бакалова, хубаво се преквалифицира

Мис България, която напоследък се прочу и с арест, подхвана нова работа. След като властите задържаха новия ѝ любим, тя се зае с бизнеса му. Така последното поприще, на което се изявява миската, е ресторантьорският бизнес. Припомняме, че Весо Брадата бе задържан през септември. ГКПП Калотина бе мястото, където и Ивайла Бакалова имаше близка среща с пазителите на реда.

След скандала красавицата упорито се покри и не даваше кой знае каква информация за себе си в публичното пространство. Явно облаците са се разсеяли и в момента единственото, с което ангажира вниманието на феновете си в социалните мрежи, са кръчмите на мъжа ѝ. Докато Брадата чака в ареса, за да се реши бъдещето му, любимата му му помага по всякакъв начин. Така баровските му заведения са лично надзиравани от нея и тя не пропуска и ден, без да намине, за да провери дали всичко е наред с тях.

И макар завръщането от чужбина да бе потресаващо, защото на практика ги арестуваха на границата, в момента Ивайла е нещо като крупна бизнес дама. Дали се справя успешно със задачите си, засега не е ясно. Но е факт, че моделката е поела финансовите дела на любимия си. Вероятно на нейно разположение са достатъчно квалифицирани кадри. А когато разполага с добър екип, който си разбира от работата, няма да ѝ остане нищо друго, освен да обере лаврите по справяне с критични ситуации.

Ситуацията наистина е притеснителна, защото Весо Брадата е сочен за главатар на банда за лихварство, пише още hotarena.net. Освен това името му се свързва и с финансите на Васил Божков, чийто случай е един от ключовите за страната ни. Хубавото е, че арестантът има на кого да разчита. А както изглежда, Ивайла Бакалова разбира и от кръчмарски бизнес.

Ивайла Бакалова е вярна опора на любимия си

Ивайла Бакалова е вярна опора на любимия си
Снимка: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар