Ивайла Бакалова развела Илия Павлов с Дарина

Ивайла Бакалова развела Илия Павлов с Дарина
1 (20%) 1 vote

Ивайла Бакалова и Илия Павлов се наслаждавали на голямата си любов, шефът на Мултигруп бил в развод с Дарина когато го застига смъртта

Ивайла Бакалова е истинската причина Илия Павлов и Дарина да се развеждат. Сензационното разкритие, че дни са делели богатия бизнесмен от развод със съпругата му прави негов близък приятел.Ивайла Бакалова с Дарина и Илия ПавловиИвайла Мис България 2001

Модният деец Страхил Гановски разкрива неизвестни истини от живота на Илия Павлов. Близкият авер на мултатак N 1 издава тайни факти от личния живот на бившия борец.

Ивайла Бакалова Мис България 2001 и Илийката, както галено го нарича Гановски били повече от близки. Всеизвестен факт е, че миската била най-голямата тръпка на Павлов. За тяхната тайна връзка знаела и Дарина, която си траела заради свои прегрешения.

Илия Павлов искал да сложи край на брака си не за да се жени за Ивайла, разказва близкия му приятел. Той просто мечтаел за повече спокойствие в отношенията си с Бакалова, жадувал да й се наслаждава свободно и без притеснения. Решението за развода му съдът щял да произнесе  до дни и Илия Павлов щеше да е свободен ако куршумът не бе го застигнал.

Страхил Гановски твърди, че по природа Илийката не бил женкар. Нито пък се славел като ухажор.  По-голяма любовчийка била Дарина. Павлов знаел за всичките й любовни истории, пише blife.bg.

Страхил Геновски

Страхил Геновски

Модният гуру твърди, че цялата истина за поръчковото убийство на Илия Павлов няма да види бял свят. Страхил Гановски има своя версия за показния разстрел на шефът на Мултигруп. Премахнат е заради това, което е бил замислил, а не заради това, което е сторил.

Илия Павлов щял да се прочуе зад граница, смята бившия кадър на БНТ. Имал сериозни планове за бизнеса си и някому е бил неудобен, смята Гановски.

По друг начин щеше да се уреди живота на Ивайла Бакалова. Лош късмет сполетя и нея и Илия Павлов.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар