Ивайла Бакалова призна: Илия Павлов е мъжа на живота ми

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова изненада с директното си признание: Илия Павлов е мъжа на живота ми

Ивайла Бакалова, изненaдващо, директно призна, че Илия Павлов е мъжа на живота й. И че целият й по-нататъшен житейски път е белязан и свързан с преживяното с него. Като в името на голямата си любов към покойния вече бизнесмен, миската се е зарекла да не се омъжва никога, защото все още не може да го забрави, твърдят от Hotarena.net.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова призна: Илия Павлов е мъжа на живота ми

Наистина, ако си припомним през годините след Илия Павлов, с колко мъжа се забъркваше Ивайла, между които и богат английски бизнесмен, а и много повече й приписва мълвата, но с никого тя не стигна до олтара.

Слуховете отдавна я свързват с Илия Павлов. Дори се говореше, че той се е изръсил солидно, за да може красавицата да стане „Мис България” през 2001-ва. И още, че бизнесменът бил първата й голяма любов, а както се разбира от миската, и последна истинска.  Ивайла Бакалова и досега, дванадесет години след смъртта му, не го забравя, за нея той е единствения рицар на сърцето й .

По-късно тя роди дете от друг богат мъж Румен Гайтански-Вълка, но не мина под венчило с него, въпреки изявленията си, че иска голямо семейство. Самата тя има една сестра и двама братя.

Ивайла Бакалова

Дарина Павлова е дискретна за увлечението на Илия, за да не го загуби

Говори се, че точно братята й, свързани тогава със съмнителен бизнес, са в основата на запознанството й с Илия Павлов, в когото се влюбва от пръв поглед. И маститият бизнесмен е не по-малко увлечен по нея.

Дарина Павлова, красивата съпруга на Илия, разбира за връзката им, но се старае да бъде дискретна, за да не загуби любимия мъж. И е възнаградена за търпението си. Илия Павлов й признава, че тя е неговата единствена богиня. А Ивайла Бакалова си остава само като по-младата му любовница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар