Ивайла Бакалова показа порасналата си дъщеря (Вижте каква красавица стана 18-годишната Рая – Снимки)

Гласувайте за статията

Бившата Мис България се похвали с порасналата си дъщеря, Рая навърши 18 години

Ивайла Бакалова открехна завесата на личния си живот и се похвали с дъщеря си. Рая до скоро бе пазена от гордата си майка далеч от медиите, но пълнолетието й разчувства миската и тя публикува нейни снимки в социалната мрежа.

Към фотосите Бакалова написа, че в майчините й очи, тя винаги ще си остане нейното дете. А от кадите се вижда, че 18-годишната госпожица се е превърнала в ослепителна млада жена. Девойката е наследила най-хубавите черти на родителката си и е взела  и елегантната й фигура, с която моделката събираше погледите на червения килим и жънеше успехи.

Рая е достойна да стане нова Мис България с естествената си хубост
Снимки: Инстаграм

Да припомним, че Рая е плод на връзката на Бакалова с Румен Гайтански. С когото Ивайла е разделена от много години, предават от hotnews.bg.

Феновете и приятелите на щастливата майка я поздравяват, че е отгледала такава красавица. И освен това я аплодират, че я е възпитала така, че да запази естествената си хубост: „Поздравления, че не сте позволили на детето ви да се „осакати“ като повечето деца на публични личности! Натурална красота! Честит празник ❤!”, „Още една Mss България по пътя 😊 ♥ ️😘”, са само част от посланията в социалната мрежа.

Вижте как се промени детето на Мис България през годините в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар