Ивайла Бакалова изпрати дъщеря си абитуриентка (Рая блести в синьо мини на бала – Снимки)

Ивайла Бакалова изпрати дъщеря си абитуриентка (Рая блести в синьо мини на бала – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Рая Гайтанска завърши образованието си на Острова, отпразнува го в България

Дъщерята на Ивайла Бакалова бе абитуриентка тази година. Красивата девойка, която е наследила най-хубавите черти на родителите си завърши средното си образование в Англия, но истинският й празник бе в стопанисвания от мъжа на майка й ресторант „Лебеда”.

Мис България и 18-годишната й принцеса се стъкнаха в синьо за тържеството. Младата госпожица се роди като плод от любовта на майка си с бизнесмена Румен Гайтански, с прякор Вълка. Който се раздели навремето с Бакалова и създаде друго семейство.

Сред гостите на партито бе забелязан и Азис, който от години е в много близки и приятелски отношения с Бакалова. Неговата щерка също носи името Рая, но е по-малка от тази на мискта.

Абитуриентката за разлика от повечето зрелостнички, които заложиха на рокли в стил „холивуд“ бе избрала лъскав син мини тоалет, с разкроена  пола и разголена горна част. Изчистения тоалет разкри перфектните форми на младата дама, която е станала по-голяма красавица и от майка си.

Снимки: Инстаграм

Рая бе допълнила финия си образ с обувки на токчета и клъч в телесен цвят. Абитуриентката не бе прекалила с бижутата – колие от перли и едва забележимо кръстче имаше на врата си, а на ръцете й блестяха три много тънки гривни, които подчертаха естествената й красота.

Възхитените фенове похвалиха Рая и майка й и коментират:„Рядко виждам хубаво, младо момиче без корекции. Прекрасна естествена. красота. Бъдете здрави, усмихвайте се, и всичко най-прекрасно.”, „Поздравления за вашата красива принцеса 👸🏼 ❤️ Успех и много вълшебни моменти 🙏🏻💐”

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар