Ивайла Бакалова избяга в Дубай след скандала с Цеци Красимирова

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова избяга в Дубай след скандала с Цеци

Ивайла Бакалова замина за Дубай. Дни след като Цеци Красимирова избухва в социалните мрежи и заяви, че не е канила мис България и сестра й на сватбата си, брюнетката замина за арабското емирство. Манекенката тогава заяви, че иска само истински приятели на сватбата си, а Ивайла и сестра й Божидара не са в този й кръг.

Скоро след това Ивайла замина за Дубай, като е блокирала достъпа до себе си чрез социалните мрежи. Дори нейни колежки не могат да се свържат с нея след неочакваното й изчезване.

По всяка вероятност брюнетката се е засегнала от думите на манекенката. И е решила да замине колкото се може по-далеч. Дълги години Бакалова живя и работи именно в Дубай, където дори изгради успешен бизнес с магазин за подаръци.

Както изглежда, след скандала миската е решила да стои далеч от клюките и злобните коментари около случката. Още повече, че Цеци Красимирова се омъжва до дни, а на сватбата й с Майкъл Струмейтис ще присъстват само най-близките й приятели, които са част и от обкръжението на бившата мис България.

Конкретен повод за вражда между двете няма, с изключение на факта, че сестрата на Ивайла Бакалова — Божидара, дълго време имаше връзка с годеника на Цеци Красимирова, пише „Галерия“. Блондинката го отмъкна буквално под носа на колежката си, но в крайна сметка не успя да го задържи за дълго и милионерът я напусна, за да се върне при голямата си любов. И докато той запази приятелски отношения с Божидара, то Цеци така и не прости предателството. По тази причина тя публично се отрече от Бакалова и сестра й. И ги изключи от сватбата си.

Ивайла Бакалова се покри в Дубай сн. Фейсбук

Ивайла Бакалова се покри в Дубай сн. Фейсбук

Заради скандала миската предпочете да замине за Дубай, където няма да я преследват злобните клюки и подмятания. И според нейни приятели, скоро няма да се върне в България, съобщава още HotArena.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар