Ивайла Бакалова избухна за пластиките на Рая: Никога няма да й позволя да си прави такива!

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова не иска и да чуе дъщеря й да си прави пластични операции

Ивайла Бакалова се оказа строг родител, с твърди принципи. Мис България категорично забрани на наследницата си да си прави пластични операции. Поне докато не навърши 20 години.

„Няма да позволя на дъщеря си никакви пластични операции, докато не стане поне на 20 години. Аз нямам, няма да позволя и на нея да съсипе младостта си”, категорична е Ивайла, пише „България днес“.

Мис България никога не е лягала под ножа, въпреки че през годините си е правила различни козметични процедури. А някои с цел заличаване на бръчките. Независимо от факта, че използва филъри и ботокс обаче, Ивайла никога не е разчитала на помощта на пластичен хирург, за да освежи външния си вид, пише още HotArena.net.

Бакалова е категорична, че няма да позволи и на Рая да си прави подобни интервенции. А мнението й се споделя и от майката на най-близката приятелка на дъщеря й – Анелия. По отношение на Ивон певицата също има доста твърди принципи и не дава и дума да се издума за пластични корекции на наследничката й.

Макар самата тя да се подложи на няколко процедури през годините, Анелия се старае да съхрани естествения си външен вид. И по тази причина се старае да възпита и дъщеря си да се обича, каквато е, а не да разчита на пластики, от които дори няма нужда.

Ивон и Рая Гайтанска са много добри приятелки, а това е публично известно. Не е изненадващ и фактът, че майките им споделят сходни убеждения.

Ивайла Бакалова твърдо против дъщеря й да си прави пластични операции сн. Инстаграм

Ивайла Бакалова твърдо против дъщеря й да си прави пластични операции сн. Инстаграм

Подобно на Ивайла и Анелия не дава на дъщеря си дори да си помисли за по-фрапиращи разкрасителни процедури. Тя й е дала пълна свобода по отношение на ползването на грим.Но що се отнася до корекциите, единствените разрешени на тийнейджърката са виртуалните. Иначе казано – снимките си Ивон може да ретушира и променя както си иска. Но не и естествения си външен вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар