Ивайла Бакалова заряза хайлайф купоните, избяга в гората (Снимки)

Ивайла Бакалова заряза хайлайф купоните, избяга в гората (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова заряза светския живот, предпочита разходките сред природата

Ивайла Бакалова заряза светския живот, вместо това предпочита разходките сред природата. Миската демонстрира все по-открито предпочитанията си към разходките на открито, вместо да обикаля клубове и заведения.

След задължителната обиколка на Бяло и Средиземно море през юли и август, дойде ред и на родните забележителности. Ивайла често пъти може да бъде видяна да кръстосва Витоша или Рила, вместо да обикаля по столичните заведения.

Въобще, миската се е отдала на природосъобразен начин на живот, който не е свързан само с хранене и спорт. Ивайла е зарязала и градския шум, отдавайки превес на природните красоти.

За последно тя се качи до Седемте рилски езера, където не пропусна да си направи селфи. А уникално красивата природа около нея спря дъха на мнозина и накара много други възторжено да онемеят. Феновете й коментират, че това са наистина едни от най-красивите снимки, които са виждали някога. А и самата Ивайла блести на този фон.

Малко преди това Ивайла се наслади и на ваканция в Гърция, където се радваше на кристалните води на Бяло море. Откакто се върна в България миската се наслаждава на срещи с приятели, но напоследък предпочита да излизат сред природата, вместо по клубове и заведения.

До миналата година мис България живееше и работеше в Дубай. Там тя бе ангажирана във фирма за недвижими имоти, а редом с това управляваше и собствен магазин за подаръци. След като договорът й изчете обаче, миската предпочете да се върне в България. По думите й, колкото и да е красива пустинята, семейството и приятелите са много по-важни за нея.

И Ивайла Бакалова хвана гората сн. Инстаграм

И Ивайла Бакалова хвана гората сн. Инстаграм

Очевидно Ивайла е повече от щастлива да е в България, а освен това не пропуска възможност да се наслади на родните природни красоти. И въпреки че е обиколила цял свят, няма съмнение, че за нея те са най-красиви.

💙💚💙

A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар