Зуека натрупа 200 бона от картините си, пласира по хилядарка парчето (Подробности)

Гласувайте за статията

Зуека трупа сериозни пачки от картините си

Един от най-популярните ексводещи у нас рязко смени професионалното си поприще. След като забегна чак в Испания, той намери нова ниша, в която да се изявява. Прословутите картини на Зуека явно се пласират доста добре. Или поне така сочат запознати с творчеството му. По думите им комикът е натрупал повече от 200 бона благодарение на способностите си. За по-малко от година, откакто се занимава серизно с изкуство, България вече си има първенец в онлайн продажбите.

Зуека продава картина за хилядарка

Зуека продава картина за хилядарка
Снимка: Фейсбук

Картините на Васил Василев – Зуека са изложени в най-голямата онлайн галерия у нас. Според запознати цените им варират между 800 и 1000 лева парчето. В зависимост от вида на творбата обаче се случва и сериозно да надвишат „лимита“. Диптих на новоизлюпения художник например удря 1800 лв. Бързи изчисления по отношение на продажбите показват, че ако той е продал 250 творби, бързо-бързо е прибрал в джоба си над 200 000 лв.

Самият ексводещ признава, че дори и в Испания успява да се издържа само от картините си. Разбира се, като се имат предвид пачките, които му носят, е съвсем разбираемо. Зуека споделя, че рисува при всяка удобна възможност, стига да има вдъхновение, коментира още hotarena.net. По всичко личи, че новото занимание му се отразява чудесно и е повече от доходоносно. 200 хиляди са наистина сериозна сума, която мнозинството българи не могат да натрупат през целия си живот.

Новите 18 творби на Зуека вече са пуснати в продажба в споменатата галерия. Голяма част от тях са и разпродадени. Разбира се, най-важното, с което разполагат те, е подписът ходеща реклама. Наред с онлайн продажбите комикът вероятно ще наблегне и на изложбите на живо. Макар засега да мълчи по темата, като нищо може да организира изложение и в Испания. Дано да му е на късмет!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар