Зуека и Ани Вичева с дом за 300 бона в центъра на София (Ето в какъв лукс се ширят)

Гласувайте за статията

Популярният актьор и телевизионен водещ Васил Василев – Зуека явно си е доста голям богаташ

Според последната мълва, скрепена и с нотариален акт, Зуека и жена му се ширят в голям апартамент в центъра на София. Новото жилище е бръкнало много дълбоко в джоба на актьора, тъй като възлиза на над 300 000 лева. Освен че е пазарил тузарския имот, Василев благородно го е оставил да се води собственост на половинката му в живота Ани Вичева. Така опасната режисьорка е подсигурена в случай на развод. Оказва се, че ако двамата доживеят този вариант, бившата съпруга ще остане в чисто нов собствен дом с детето.

Космическите харчове на Зуека, слава богу, се ограничили до покупката на имота. Подходящи мебели за него оправното семейство пренесло от старата си тузарска къща в софийското село Лозен. Независимо че е закътана в нищо и никаквото селце, къщата струва баснословните 400 000 лева. Крупната похарчена сума бележи началото на любовния роман на атрактивната двойка, за която харчовете в хиляди не се оказват проблем.

Освен че са богаташи, двамата имат и претенции. Старото жилище било в близост до бунище и затова находчивите съпруг и съпруга бързо го изшъткали. В резултат на това центърът на София вече блести с нови собственици. Макар и като Плюшкини да са си прибрали старите мебели, Зуека и жена му живеят нашироко. И дотолкова са свикнали да тънат в разкош, че не могат сами да почистят дома си.

Старомодният съпруг Василев винаги намирал начин да помага на любимата си, като често ù осигурявал и домашна помощница. Жената регулярно идвала в дома им и се грижела за чистотата и изрядността на детайлите в него. Така Зуека се оказва и практичен човек, който може да си позволи да плаща на други да се погрижат за собствеността му, коментира „Ретро“.

Зуека печели, но и харчи луди пари

Зуека печели, но и харчи луди пари
Снимка: Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар