Зуека изпрати щерка си абитуриентка (Вижте как се разхубави Девина – Снимки от бала й)

Зуека изпрати щерка си абитуриентка (Вижте как се разхубави Девина – Снимки от бала й)
5 (100%) 1 vote

Зуека изпрати Девина абитуриентка, девойката разцъфна и  се превърна в истинска красавица

Васил Василев – Зуека и бившата му жена Нина се събраха да изпратят дъщеря си абитуриентка. Щастливите родители се снимаха заедно с наследничката си на бала й. Който беше на 26 май.

Девина Василева успешно завърши престижната частна гимназия в столицата „Златарски”. Дипломираната зрелостничката засне красива фотосесиясъс своите родители и приятелите си.

Снимки: Фейсбук

От снимките, които предизвикаха небивал интерес в социалната мрежа се вижда в каква хубавица се е превърнала Девина. Някои забелязват, че тя направо е одрала кожата на баща си. Фина и нежна е като него. Тоалетът за бала й е много изискан и подбран правилно да подчертава елегантната й фигура. Без излишна пищност и показност.

Снимки: Фейсбук

На кадрите Зуека, Девина и майка й Нина са с широки усмивки на лицата. Те са се щракнали в апартамента на бившата на комика.

На онези, които са забравили да припомним, че през 2012 г Васил Василев и режисьорката Нина Димитрова сложиха край на връзката си. Те нямаха официален брак. Актьорът към днешна дата има още едно дете – син Стефан. Той е плод на любовта с новата половинка му – Ани Вичева. С която мина под венчило миналата година.

Майката на абитуриентката не пропусна да благодари на всички за хубавите пожелания и многото подаръци. Като пожела на дъщеря си да следва мечтите си. И й обеща подкрепа във всяко начинание. Та дори да поиска да напусне родната България, предават от blitz.bg.

Вижте още снимки от изпращането на Девина Василева в нашата галерия!

Снимки: Фейсбук

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зуека изпрати щерка си абитуриентка (Вижте как се разхубави Девина – Снимки от бала й)”

  1. Карай

    май 29. 2018

    Е не можете ли да четете? Нито е Дивна, нито е Дивена.
    Стоилова, напишете правилно името на момичето.

    Reply to this comment

Добавете коментар