Зрители на бунт срещу Мира Добрева: Жалка и злобна женица! (Вижте как я унижиха)

Гласувайте за статията

Мира Добрева удари дъното, журналистката е жалка и злобна жена смятат зрителите на ВИП Брадър

Скандалът с Мира Добрева и Ваня Костова взе титанични размери. Макар, че певицата започна да се държи странно и безумно в последно време журналистката й нанесе такъв удар, че зрителите изпаднаха в шок от недопустимото й поведение. И изригнаха срещу блондинката.

Снимки: kliuki.net

Повод за негодуванието на феновете на риалити формата стана мисията на Мира, която трябваше да направи предаване за лошите деца в семейство Добреви и Николови както и истината за поведението на звездата от „Тоника”’. Но тя вместо като професионалист да завърши репортажа си се поддаде на емоциите и започна да плюе по възрастната изпълнителка.

Снимки: kliuki.net

Стигна се до там да я съветва да не се мисли за Лили Иванова. Повод, за което Ваня никога не бе дала до сега.

Всеобщото мнение в социалната мрежа е, че Добрева се държи като жълт журналист. И само заради егото си се опитва да манипулира събитията. Някои я сравняват с Ирина Тенчева и пишат, че такива с миловидните физиономии са най-страшните.

Зрителите на ВИП Брадър смятат Мира за антипатична, лицемерка и фалшива. Те недоумяват с какви очи говори на една жива легенда. „Жалка до безобразие. Не мила, ти не си журналист. Ти си нелепа случка попаднала в телевизията! Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Ваня, голяма жалкарка!, пишат възмутените хора.

Нито един от феновете на предаването не защитава Мира Добрева. Те смятат, че тя е бездарна и страхлива жена, на която й липсва толерантност, възпитание и етика. Дори са на мнение, че Гала е много по-голяма водеща от нея.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар