Зрителите попиляха Жени Калканджиева след изгонването й от „Биг Брадър” (Вижте как я редят)

Зрителите попиляха Жени Калканджиева след изгонването й от „Биг Брадър” (Вижте как я редят)
1 (20%) 1 vote

Жени Калканджиева напусна „БИГ Брадър”, зрителите ликуват, че е първата изгонена

Жени Калканджиева е първата изгонена звезда от „БИГ Брадър” стана ясно снощи. Тя бе номинирана заедно с Весела Нейнски, Албена Вулева, Стойко Сакалиев и Никита. Никой не очакваше миската да бъде изгонена. Та дори и самата тя. Жени едва прикри голямата си изненада когато Ники Кънчев обяви името й.

Снимка: kliuki.net

На тръгване от Къщата Калканджиева успя да замаже шока си като сподели, че не е очаквала толкова скоро да я отстранят. „Май на хората им е писнало от мен и не искат да ме гледат”.

Оказва се, че не само им е писнало на зрителите да я гледат, а са и много доволни, че изгонването й е напълно заслужено. „Сега вече няма да я знаят като шестата, а като първата напуснала този сезон! Най-накрая и тази да е първа в нещо!!!, радва се почитателка на шоуто.

Друг твърди, че „БИГ Брадър“ е спасил миската от следващи излагации в национален ефир. Всички са на мнение, че им е писнало от нейните крясъци и пиянски истории като я наричат „истеричка”, която се мисли за велика.

Снимка: kliuki.net

Фенка на сеирджийското шоу се кефи, че за първи път вотът на зрителите е реален. „Пияниците вън, следващия да е Гъмов”.

Жени Калканджиева, която се изживя като шефка на Къщата е наречена от хората „жалка женица”, която си придава важност. Те я съветват да се погледне отстрани, да се засрами и да се скрие вдън земя.

Това са само малка част от реакциите на зрителите. Които твърдят, че с изгонването на миската са си върнали вярата в „БИГ Брадър“, който зачита разумния им избор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зрителите попиляха Жени Калканджиева след изгонването й от „Биг Брадър” (Вижте как я редят)”

  1. Христина Илиева

    Ное. 13. 2018

    Толкова съм радостна,че тази злобна ,пияна жена е вън от шоуто! Каква шеста по хубост.!? Нито култура има,нито нормално говори.Страшно много пие,а пиянството и е безобразно.Ужас! Има самочувствие без покритие!

    Reply to this comment

Добавете коментар