Зорница Линдарева развежда Константин в Биг Брадър! (Манекенката нагло се усуква около певеца)

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева не спира да сваля Константин в Биг Брадър Most Wanted

Зорница Линдарева не крие, че обича да сваля женени мъже

Зорница Линдарева развежда Константин в Биг Брадър Most Wanted. Манекенката, която преди време едва не съсипа брака и на Жени Калканджиева, след като преспа с мъжа й, сега си е набелязала семейния певец. Който на всичкото отгоре има и две деца от съпругата си Надя.

Това обаче не спира нахалната Линдарева и тя с всички сили се опитва да привлече погледа му. Брюнетката не крие и пред останалите съквартиранти, че иска да го свали и че не й пречи, че той е семеен. „Аз все на женени мъже попадам“, изхили се Линдарева.

Зорница ЛиндареваЗа да постигне своето, манекенката използва най-евтините женски прийоми – развява се нон стоп пред него по изрязани прилепнали дрешки и дълбоки деколтета. Тя дори се намърда във фитнеса за първи път от престоя си в Къщата, уж за да тренира. А истинската причина беше, че Коцето също е там.

За уж случайните докосвания изобщо няма да говорим… Първоначално Константин приемаше флиртовете й, но в един момент се усети, че Зорница прекачва границата. „Тя с това е известна – че иска да развежда женени мъже. Аз 35 години я търсих моята жена, няма да я загубя заради една такава“, сподели певецът пред Динко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар