Зорница Линдарева опитва да си върне Тачо (Вижте номерата й)

Зорница Линдарева опитва да си върне Тачо (Вижте номерата й)
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева отново се усуква около мъжа на Жени Калканджиева

Зорница Линдарева иска да си върне бившия любовник

Зорница Линдарева отново се усуква около Тачо! Скандалната манекенка е предприела истинско настъпление към мъжа на Жени Калканджиева след като двамата уж се разделиха и той се върна при жена си и сина си. А Линдарева се насочи към нови жертви, сред които, ако се вярва на слуховете, бизнесменът Иво Редбула и волейболистът Любо Ганев. Двамата обаче твърдят, че са само приятели и това като нищо да се окаже истина след като в последно време Зори е започнала отново да се увърта около Тачо.

Зорница Линдарева опитва да си върне Тачо

Зорница Линдарева опитва да си върне Тачо

Брюнетката е започнала същинска офанзива и не спира да праща съобщения на бившия си любовник в профила му във Фейсбук, както и на телефона му. Нещо повече, Линдарева следи за всичко, което Тачо качва и моментално го харесва и дори коментира.

Освен това манекенката не спирала да разправя пред приятелките си, че двамата с Тачо отново са се сближили и редовно се чуват по телефона, научиха от vsekiden.com. Това със сигурност няма да се хареса на съпругата му – Жени Калканджиева, която му прости публичната изневяра и си го прибра обратно.

Шефката на Визаж дори се постара да се държи максимално цивилизовано с любовницата на мъжа си по време на съвместния им престой във ВИП Брадър, въпреки, че още тогава Зорница се опита отново да флиртува с Манов и то пред очите й.

В крайна сметка опитите й удариха на камък и Тачо се върна при жена си. Но явно това не спира напористата Линдарева и тя отново е започнала с опитите си да го омае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар