Зорница Линдарева с корекции за 20 бона в БИГ Брадър (Снимки как се промени)

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева се тунингова специално за Големия брат, бившата на Тачо похарчила 20 бона да се разкраси

Зорница Линдарева се е подложила на пластики за разкрасяване преди учатието си в БИГ Брадър: Most Wanted. Това се вижда с просто око след като скандалната моделка се появи чисто нова в шоуто.

Зори е пръснала повече от 20 бона за нови джуки и нови гърди. Направила си е и ринопластика на носа. Говори се, че за новия си тунинг тя се доверила не на нашенските майстори на пластиките, а е посетила елитна клиника в Истанбул. Където прилагат нови революционни методи по най-нови технологии.

Най-очебийни са устните на бившата съперница на Жени Калканджиева. Хиалуроновите инжекции били заменени с нещо ново за по-добър и дълготраен ефект. Но иновацията била изключително скъпа и за нея се плащат 2500 щатски долари, предават от hotarena.net.

За да си коригира нослето Линдарева изръсила още толкова пари. А за гръдните имланти добавила още 9 хилядарки в зелено. Така, че цялата сума, която моделката изхарчила за чисто нов тунинг е около 20 бона в български пари.

Слуховете, които се носят по адрес на Зори са, че тя не се е бръкнала не от собствения си джоб. За това се погрижил мистериозен господин, който се явявал благодетел на скандалната бивша любовница на Стефан Манов – Тачо.

Самата моделка призна пред съквартирантите, че обича мъжете да й правят скъпи подаръци. Така сама се издаде, че е една от родните бръмчалки и златотърсачки, които се обвързват само с богати чичковци с дебели портфейли.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар