Зорница Линдарева: Извиних се на Жени Калканджиева за Тачо, Гъмов е беден за мен (Вижте признанията й)

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева е категорична, че няма как да е с Гъмов, тъй като той няма достатъчно пари

„Обичам мъже с възможности. В тази връзка с Гъмов сме приятели, но определено не си допадаме“, сподели моделката Зорница Линдарева. От няколко месеца името й се свърза с това на актьора. Въпреки че отрече за връзката им, Зорница за първи път сподели, че причината да има нещо повече помежду им е липсата на финансови възможности.

„Няма да кажа дали имам мъж до себе си. Не мисля, че това е важно“, лаконична е Линдарева.

Моделката призна още, че отдавна се е извинила лично на Жени Калканджиева за това, че е дала публичност на връзката си с мъжа й Тачо. Линдарева се прочу именно като негова любовница.

Зорница Линдарева

Снимка: БГ Днес

Преди повече от три години драмата на Жени и съпруга й Тачо излезе наяве из медийното пространство. За изневярата на бизнесмена се тръбеше усилено из светските среди, а новината за прелюбодеянието на Стефан Манов достигна своя връх, когато любовницата му сама призна за връзката си с него. От ефира на предаването „Горещо“ моделката Зорница Линдарева разкри цялата истина за отношенията им.

За „България Днес“ Зорница Линдарева откровено призна, че сама е потърсила Калканджиева, за да й се извини, и е останала изумена от разбирането, с което Жени е приела думите й. Бизнес дамата е реагирала съвсем спокойно и двете са провели искрен разговор по женски. „Направих грешка, когато говорих за тази връзка в телевизионен ефир. Жени заслужаваше извинението ми“ – казва Зорница, предават от Bgdnes.bg.

По всичко личи, че моделката и бившата Мис България са заровили томахавките завинаги. По думите на Линдарева двете са стигнали до извода, че са достатъчно силни, за да надживеят случилото се и да се държат човешки една с друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар