Зорница Линдарева: Джино е елементарен хитрец (Призна за Коцето, приятелят й я зарязал след флирта с него)

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева призна, че гаджето я е зарязало заради флирта й с Константин

Зорница Линдарева не скри неприязънта си към Джино

Зорница Линдарева нападна Джино. Манекенката очевидно не може да преглътне факта, че бившият на Джена се окичи с победата в последния сезон на Биг Брадър. И то под носа на Константин, към когото тя явно демонстрираше мераците си. В откровено интервю за Уикенд, Линдарева обяснява, че хората ще обичат Коцето и след 15 години.

„А някои други, които не притежават никакъв талант, освен хитро да манипулират и да прилагат елементарните си стратегии, само след 2-3 месеца ще са в пълно забвение.“, изригна Зори. И макар да не спомена имена, става ясно, че говори именно за Бианкалана.

Зорница ЛиндареваТя призна и че наистина се е закачала с Коцето, понеже й е бил симпатичен, но нищо повече. Въпреки това обаче, след края на шоуто манекенката се е оказала без приятел. Очевидно мъжът, който живее в чужбина, не е намерил флиртовете й за твърде безобидни. Двамата изобщо не са се чували след края на шоуто заради което Линдарева счита, че явно връзката им е приключила.

Линдарева призна с половин уста, че действително има два аборта, като единият път тя е избрала да махне бебето. Но не желае да коментира причината за решението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар