ПОГВАТ ЧАЛГАТА?! Виж кой е на мерника след Мишо Шамара!

ПОГВАТ ЧАЛГАТА?! Виж кой е на мерника след Мишо Шамара!
5 (100%) 1 vote

Мишо Шамара и още двама от неговите колеги се оказаха врагове на държавата, но знамето явно може да се развява върху силиконов бюст

 

Българското знаме беше възпято в рап стил от Мишо Шамара, което за мнозина е чиста импровизация в рими с цветовете, но препратките към липсата на вяра в управлението на ГЕРБ, може би жегнаха властта. Така той заедно с творческите си партньори Сарафа и Конса ще трябва да отговарят за опетняване на флага и герба на България.

Шамара се обяснява пред медиите, възмутен от акцията

Шамара се обяснява пред медиите, възмутен от акцията

СЕМ са сезирали прокуратурата за парчето, което от преди три години…Старата песен обаче се е оказала на прицела на закона и тримата се наложи да дават показания. Възмущението им, че сме 2012, ала „свободата си остава все така далечна като мираж”, е едно на ръка.

Сарафа: "Да ни разпитват за някакви рими през 2012?!"

Сарафа: „Да ни разпитват за някакви рими през 2012?!“

Второто е, че може би подобни акции се правят избирателно, коментират всички. Фенове на този жанр музика надигнаха глас и посочиха минало прегрешение в чалгата, на което по никакъв начин никой не реагира в държавата.

Камелия е следващата?! Дали? ”Ако съдим по слабостта на Бойко към фолка, едва ли ще го позволи!”, споделят във форумите възмутени. И сигурно имат своите основания. Като се замислим Камелия не е пяла срещу ГЕРБ, тя само развяваше флага върху силиконовия си бюст, а дългата цепка стигаше почти до срамотиите й…

Предполагаме, че в това няма нищо скандално,също така няма нито един юридически текст, който да атакува абсурдното появяване на националния символ в този формат и вид.

Да импровизираш с цветовете не може, но върху силикон да го вееш - да!

Да импровизираш с цветовете на думи не може, но върху силикон да ги вееш – да!

Даже сме убедени, че макар всъщност да има, то очите на отговорните по този случай ще си останат широко затворени, както и до сега.

ВИЖ ВИДЕОТО С КАМЕЛИЯ!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар