Злобната Людмила от Ергенът се фука с наследствен апартамент (Вижте къде се шири съвсем сама, без гадже – Снимки)

Злобната Людмила от Ергенът се фука с наследствен апартамент (Вижте къде се шири съвсем сама, без гадже – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Най-хейтваната участничка в шоуто се хвали с дом, който не блести с лукс, прилича на нормално жилище

Людмила от Ергенът, която има наглостта да се присмива на останалите моми в шоуто си позволи да се похвали с дома, в който живее. Апартамента, който споделя със стария си котарак не представлява нищо особено. Феновете се смеят и казват, че тя никого не може да понася, затова живее само с котката и няма гадже.

Спалнята си споделля не с гадже, а със стария сиамец

Тя е израснала в кв. „ Люлин” , но се преместила в наследствен дом в „Захарна фабрика”. Където от прозореца може да види рози посадени от дядо й преди близо 50 г.

Люси като малка

И с известния си татко, скулптор

Люса признава, че най-голямата й страст са обувките и дрехите, от които има завидна колекция. Собственичката на магазин за онлайн продажби поделя още, че някой мъж може да я впечатли ако й подари чифт обувки.

Колекцията от обувки на момата

И сувенирите …

На масичка в една от стаите е сложила снимка от първото си посещение в Милано с най-добрата си приятелка Маги. Толкова им харесало, че всяко лято отново се връщат в Италия. На същото фото се забелязват огледало и гребенче от мегаполиса Истанбул, както и сувенир от Мароко.

Че е любителка на екзотичните екскурзии може да се установи и от отрупания с куп магнитчета  хладилник, до който позира 29-годишната мома.

Прави впечатление и колекцията й от всевъзможни лъжички. Едната, от които има смешна история. При едно от пътуванията зад граница с дружката й решили да си спестят по 5 евро за допълнителен билет до Швейцария по време на пътуване с влак от Милано до езерото Комо. Трябвало да се скрият в тоалетните защото се появил кондуктор.

Обичам готвенето, споделя още Люси. Научила се да прави баници и питки още от 2010 г. На 24. 12. тогава починал прадядо й и всяка година от тогава все тя ги приготвя.

Вижте как я гаврят в нета!

 

Вижте още много снимки в галерията от личния архив на Людмила, публикувани в ladyzone.bg!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар