Злоба! Динко и съквартирантите отказаха да поздравят Джино за победата (Вижте грозната им постъпка)

Гласувайте за статията

Динко, Светлана и останалите съквартиранти напуснаха демонстративно залата

Динко, Фънки и сие не можаха да преглътнат победата на омразния им Джино

Динко и съквартирантите отказаха да поздравят Джино за победата му в Биг Брадър Most Wanted. Ямболията не можа да преглътне, че човекът, когото се опита да очерни, се оказа любимата звезда на българите. И след като водещите обявиха името на Бианкалана, той най-демонстративно се изнесе от залата.

И това далеч не беше най-грозното. Когато победителят излезе на сцената, за да бъде награден, бе нарушена традицията във формата на предаването. Вместо всички бивши вече съквартиранти да поздравят победителя на сцената, да го прегърнат и да си направят общи снимки, участниците от формата си отидоха най-демонстративно, явно защитавайки тезата изразена по-рано по време на лайфа, че Коцето заслужава приза „Любима звезда на България“.

Динко Джино Биг Брадър На сцената останаха само отцепниците Луна и Мариела Нордел, които поздравиха шампиона на Most Wanted сезона. Все пак подгласникът на Джино – Константин реши да се върне на сцената и да поздрави бившия си съквартирант. Той си остана и единствен и никой от групичката, дори Светлана Василева, която се пишеше за голяма приятелка на Бианкалана още от миналия сезон на „ВИП Брадър“, в който отново Джино се накичи с титлата, не понечи дори да поздрави доскорошния си съквартирант.

Самият Джино се просълзи и не можа да повярва какво му се случва, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Злоба! Динко и съквартирантите отказаха да поздравят Джино за победата (Вижте грозната им постъпка)”

  1. Кети

    Дек. 12. 2017

    И заслужено не го поздравиха. Той ни най-малко не е любима звезда на България, Биг брадър просто беше решил да му даде победата. Те са царе на манипулациите на зрители и участници, не го ли разбрахте? Джино съквартирантите са го видели отвътре, тях не може да ги излъже. Коцето беше любима звезда, а трябваше да стане Джино, който между другото подхвърляше “ ти ли бе, дето си обирал бежанци”, за да намразят хората всеки, който би дръзнал да се държи зле с “ горките бежанци” , които изобщо не са такива. Джино е прост, лъжец, прави се на жертва и тъп отгоре на всичко.

    Reply to this comment

Добавете коментар