Златните деца на попфолка! (Как чалга звездите позлатиха наследниците си?)

Гласувайте за статията

Звездите от попфолка позлатиха децата си, вижте кои са най-богатите

Звездите на попфолка позлатиха децата си. Чалгата отдавна е известна с това, че звездите от този бранш си живеят като царици. Голяма част от изпълнителките се постараха да си обезпечат и наследниците, раждайки от влиятелни и състоятелни мъже.

Със сигурност най-голям удар направи Емануела, раждайки първородния внук на фамилията Диневи. Въпреки че с бащата на сина й Димитър се разделиха, остава факт, че синът на певицата е наследник на едно от най-големите състояния в България. Самата певица е категорична, че сама се грижи за детето и нищо не получава от семейството на бившия си мъж. Но си остава фактът, че наследникът й е член на тази фамилия и това никой не може да промени.

Джена и Наско Стоев също позлатиха сина си. Първородният син на певицата и наследника на „Канарите“ също ще се радва на солидно състояние. Старата музикална фамилия има огромно имение в Катуница, а отделно и майка му се е постарала да го обезпечи финансово, купувайки скъпи имоти в Дубай, които след години ще струват цяло състояние.

Галена и Галин Атанасов също позлатиха наследниците си. Двойката има двама сина, а бизнесменът отсега прави всичко, за да ги въведе в управлението на бизнеса си. Певицата също има успешна модна къща, така че няма причина да се притеснява за бъдещето на децата си. И двете са осигурени, въпреки че родителите им се стараят да не ги глезят прекалено.

Наследниците на Емилия и Анелия също са със сияйно бъдеще. Бившите половинки на Коко Динев са спокойни за децата си, не само защото разчитат на солидното състояние на бизнесмена. Всяка от тях е изключително успешна певица, а и двете инвестираха умно парите си през годините.

Ето ги златните деца на попфолка сн. Фейсбук

Ето ги златните деца на попфолка сн. Фейсбук

Сред златните деца на попфолка са още децата на Азис, Мария, Константин, Преслава и Елена Паришева. Няма съмнение, че когато любовта и парите вървят ръка за ръка, бъдещето изглежда повече от сияйно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар