Виж как Златка Блек скача с бънджи

Гласувайте за статията

Златка разказа за своята нова тръпка

 

Златка скочи от Аспаруховия мост във Варна, но…спокойно, жива е и не се е самоубила!

Мургавата красавица се оказа любител на силните усещания и се хвърли с голямо желание право към морето с бънджи, за да се наслади на тръпката.

„Заслужава си! Бих искала отново да го направя, но този път с парашут от самолетче!”, коментира по този повод тя в социалната мрежа. В отговор получи одобрителни възгласи и поздравления за адреналиновото изживяване.

Златка възбуди социалната мрежа със смелата си постъпка

Златка възбуди социалната мрежа със смелата си постъпка

Успя да впечатли и някои от обожателите си, които силно се трогнаха от лудостта й и се оказа, че такива момичета са им слабост, както самите те споделят. Явно Златка умее да се цели в сърцата на кавалерите и си намери фенове дори сред тези, които не я ценят само заради атрактивните й секси форми.

Повечето точно по тази причина си падат по нея и само дебнат моментите, в които тя ще сътвори поредната си провокация с главно участие на непокритите си прелести. Е този път ни изненада!

Плейметката се впусна в голямото предизвикателство от височина над 50 метра, но реши от благоприличие да е…с дрехи. Със сигурност разочарова някого, но има време – и неговите желания ще се сбъднат, Златка ще помисли по въпроса, гарантирано е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар