РЕВНОСТ! Ето какво разболя Златка

Плеймейтката легна болна от ревност

Плеймейтката Златка Димитрова е направо болна. От ревност! Моделката просто се поболя от яд покрай свалката на Аксиния и Багата. Певицата все повече се увърта около ММА боеца, който от своя страна няма нищо против вниманието й. А бедната Златка отстрани ги гледа нещастно и се топи от мъка.

Златка направо се разболя от ревност
Златка направо се разболя от ревност

В последно време плеймейтката все повече се увлича по бившето си гадже. По всичко изглежда, че Димитрова е готова да остави на секундата женения милионер, с когото излиза, за да се върне при Багата.

Спортистът обаче изглежда доста по-впечатлен от певицата Аксиния и дори се зае да я тренира. При вида на двамата във фитнеса, моделката заяви, че от сутринта не се чувства добре и страда от непоносимо главоболие.

Аксиния и Багата все по-често са заедно
Аксиния и Багата все по-често са заедно

„Ейй, всички станаха спортисти, за олимпиада се готвят“, съска Златка при вида на двамата. ММА боецът все повече залита по Аксиния, която може да се похвали с доста качества, а не само със силикон в деколтето.

„Хубава е, млада е и талантлива, а с какво може да се похвали Златка, освен че е „Златка“, коментират симпатизанти на новата двойка. „Сладки са“, твърдят романтиците и с трепет следят как се развива новият любовен роман в Къщата.

Певицата и самбистът откриват все повече неща помежду си, което очевидно дразни брюнетката. Която направо легна болна при вида на доволните им изражения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.