Златка Райкова с второ парти за ЧРД (Как се забавлява с гаджето?)

Гласувайте за статията

Златка Райкова може и да бе без гадже на купона за рождения си ден, но това не значи, че е сингъл.

В последните месеци Златка Райкова тотално се покри от родните светски среди. Самата тя не се появяваше на събития, за които преди си умираше. А какво остава да говорим за приятеля й. Георги Валентинов е професионален спортист и целият му режим е в пълен разрез с начина на живот, на който бе свикнала приятелката му.

Именно заради невъзможността да бъдат видени заедно на едно и също място, слуховете разделиха Златка Райкова и Георги. Като потвърждение на тази теза дойде и фактът, че Валентинов не присъстваше на партито за рождения ден на блондинката. Но то май е преминало като женска забава и на боецът би му било доста скучно в тази компания.

Освен приятелките, които уважиха Злати,

на партито се забелязват и гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Ивайло Колев, които трудно биха минали за мъже. А докато рожденичката и приятелите и са се забавлявали в столичен клуб, гаджето й сигурно е спяло втори сън. Миналата година Георги се прежали да бъде до любимата си на празника й, но и на снимките се вижда колко не на място се чувства.

Затова тази година Златка Димитрова е решила да не го подлага на подобни мъчения. Тя го е оставила да се наспи на спокойствие, но двамата все пак са отпразнували рождения й ден. Това се е случило на тиха и романтична вечеря в изискан столичен ресторант. За да не се чувства сякаш пропуска нещо важно, рожденичката си е сложила същата червена и блестяща рокля и за празника с Георги, пише hotarena.net.

Златка Райкова не е сингъл

Златка Райкова не е сингъл

Покрай партито, което организира, плеймейткта отново успя да вдигне шум около себе си. Напоследък тя се е вглъбила изцяло в марката дрехи, която произвежда, и не й е до безсмислени занимания като бляскави партита. Мнозина определят начинанието на Златка Райкова като провал, но според тези, които я познават, то я е накарало да узрее и нищо чудно вече да мисли и за семейство и деца.

Миналата година Георги бе до Злати

Тазгодишното женско парти

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Златка Райкова с второ парти за ЧРД (Как се забавлява с гаджето?)”

  1. упсс

    ян. 19. 2017

    Алооо, писаря да си смени дилъра. Ту Златка Димитрова я прекръсти , ту Златка Райкова. . Неграмотна и извеяна работа. Много сте зле!

    Reply to this comment

Добавете коментар