Златка Райкова счупи тъпомера с поемата си (Моделката прописа стихове – Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Златка Райкова изля чувствата си в стихове, моделката ужаси с бисерите си, вижте какви ги реди

Златка Райкова написа истинска поема за живота си с Благой Георгиев. Моделката не за първи път се изживява като поетеса. Новата й поема е второто й излияние в стихове.

Бременната Райкова започва словоизлиянието си с отбелязване на факта, че с Благо ще живеят в модерните покрайнини на София на чист въздух в дом. В който хитро са инвестирали парите, спечелени от риалити формати. Като не забравя да захапе жълтите медии, че в това време те ще лапат мухи.

Не, че някой го интересува как златните й коси ще лежат на татуираните мъжки гърди на ексфутболиста. Но плеймейтката смята, че много важно и го възпява в стих.

По нататък продължава да се хвали как в градината й има басейн и камина с комин както и да се подиграва на ония които живеят в центъра на столицата сгъчкани на гъсто.

Поетичните  откровения на Русата Златка, която вече не е със златни коси смаяха почитателите й в социалната мрежа. Римите й са твърде несръчни и все едно ги е писал някой слаб по литература ученик. Феновете й смятат, че са достойни да влязат в златния фонд с бисерите на седмокласниците от техните изпити.

Последовател на двойката им се подиграва: „А пари от риалити.. Ами, от риалити ще да са, понеже вие най добре умеете да се излагате. Бързи и лесни парички без много усилия, а главата празна”.

Друг коментира снимката, на която Злати чете книга: Милата, поне държи книгата правилно , макар и много неестествено…,” а трети казва, че пада от смях и иска стихосбирка.

Ето и цялата поема с поетическите напъни на Златка:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар