Златка Райкова смени Благой с бивш на Моника Валериева (Новият й богат арменец – Подробности)

Идилията между Златка Райкова и Благой Георгиев приключи с гръм и трясък, узна Kliuki.net.

Двамата уж бяха много щастливи заедно, но футболистът не можа да издържи дълго време на семейния живот. И разби поредното си семейство с кръшканията си. Тя обаче също не си губи времето и вече си има нов мъж, при това доста по-млад и доста по-богат от Джийзъса.

златка райкова нов
Снимка: Инстаграм

Райкова дори не си прави труда да крие актуалната си тръпка. Тя публикува няколко снимки в социалната мрежа, на които се натиска с младока – очевидно с цел да дразни Благой. Близки до сексапилната блондинка издават, че мургавият хубавец, с когото е преплела език на кадрите, има арменски произход и е едва на 27 години. Това го прави с почти десетилетие по-млад от 36-годишната Златка. Заможният ерген по принцип предпочитал да излиза с какички и бившата на Благо не е единствената плеймейтка в списъка му. Говори се, че преди е имал интимна връзка и с еротичния модел Моника Валериева. Райкова се похвалила пред приятелки, че новият й мъж бил доста щедър и редовно я глезел със скъпи подаръци.

Противно на очакванията, че Златка Райкова е била с Благой заради парите му, ситуацията се оказва точно обратната. Според близки до разделената двойка, в последните 2 години именно блондинката е тази, която вади парите. На практика, татуираният футболист бил напълно разорен и нямал никакви пари. В общи линии, Благой разчитал на това, което Райкова изкарва. Някои намекват, че именно това е била и причината половинката му да изстине към него – Благой не само че не вадел пари, ами профуквал състоянието й и демонстративно й изневерявал.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.