Златка Райкова се оля със солариума (Моделката замяза на мулатка – Снимки)

Гласувайте за статията

Златка Райкова се окепази, препече се на солариума и заприлича на мулатка

Златка Райкова смая с неестествен тен. Младата майка се показа в социалната мрежа със сина си Благой-младши, а на снимката плейметката шашна с оранжево лице.

Отдавана е известно, че Русата Златка е заклет фен на солариума, но сега направо се е оляла и феновете са категорични, че се е препекла като мулатка. Толкова тъмна кожа не й отива, особено на русата й коса.

Златка Райкова замяза на мулатка с оранжевия си тен
Снимка: Инстаграм

Моделката всеки божи ден се пече по десет минути, но това е много вредно и така ще си съсипе кожата. Прекомерното стоене в солариума или пък на слънце можа да й създаде проблеми. Специалистите съветват, че при излагането на лъчите се получава свръх пигментация. Кожата се уврежда и често това е реална предпоставка за появата на рак.

Златка Райкова стана кокурентка на Благо със загар
Снимка; Инстаграм

Явно обаче Златка Райкова се е повлияла от половинката си Благой Георгиев. Който също е почитател на бронзовия тен отдавна. Екс футболистът често е ставал за смях с тъмната си кожа и неестествено искрящо белите си зъби. Които изпъкват на загорелия му тен като блестящи фаянсови плочки. А в момента любимата му спокойно може да му бъде конкурентка с оранжевия си тен, предават от slava.bg, цитирайки „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар