Златка Райкова с приказно парти за Благо-Джуниър (Снимки от погачата на мъника)

Гласувайте за статията

Златка Райкова с пищен купон по случай 40 дена от раждането на бебето

Златка Райкова и Благо Георгиев спазиха българските традиции и вдигнаха парти за чудо и приказ. Бебето им Благо-Джуниър навърши 40 дена и по нашенски обичай му направиха погача.

Празникът на мъника бил в известен ресторант където се събрали роднини и приятели да почетат събитието. От снимките, които младата майка публикува в социалната мрежа се вижда как тя е седнала на стол, държи в прегръдките си бебето, а орисниците орисват малкия принц.

Орисниците орисаха малкия принц
Снимка: Инстаграм

Залата, където мъникът бе показан публично бе украсена с много балони предимно в зелен цвят и такива, които бяха с вид на футболни топки. Цялото парти бе тематично и както се сещате темата му бе „Футбол”. Явно родителите на Благо-младши от сега подготвят сина си да тръгне по стъпките на баща си.

Снимки: Инстаграм

От кадрите се вижда, че на празника е присъствала голяма женска компания както е по стар български обичай. А Златка Райкова ги е почерпила както подобава с всевъзможни кулинарни изкушения. Цялата празнична трапезата е отрупана изцяло с ястия и питиета.

Снимки: Инстаграм

От други фотоси става ясно, че празникът е продължил в любимия нощен клуб на младото семейство. Където заедно сприятели Благой- старши и Русата Златка са се забавлявали цяла нощ.

Снимка: Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар