Златка Райкова с полилей за 12 бона в новата си къща (Ето къде свива семейно гнездо с Благо)

Златка Райкова с полилей за 12 бона в новата си къща (Ето къде свива семейно гнездо с Благо)
2 (40%) 1 vote

Златка Райкова свива семейно гнездо напук на раздорите с Благо, блондинката обзавежда луксозен дом

Златка Райкова съвсем сериозно крои планове да мине под венчило с плейбоя Благой Георгиев. Напук на интригите и на любовните триъгълници, в които я забърка Никита в Къщата на Големия брат блондинката тъкми собствено любовно гнездо.

Плановете на Русата Златка са да заживее под един покрив с ревнивия Джизъс. В новия си дом , който се намира в софийското село Иваняне. Където резиденция има президента Георги Първанов.

Снимка: ХотАрена

И докато Благо и Златка са в Къщата на БИГ Брадър в жилището на плеймейтката вървят трескави дейности. От цяла бригада майстори. Които довършват апартамента на русата сексбомба от Пазарджик.

Снимки: ПИК

След като се разбра, че Благой Георгиев продава луксозния си дом в Горна Баня най-вероятно влюбените гълъбчета ще заживеят с плеймейтката в луксозния комплекс много скоро.

Снимка: ПИК

На екслузивни снимки се вижда как работниците внасят в апартамента на Златка огромен луксозен полилей. Според проверка в интернет висящата лампа е от италиански дизайнер и нейната цена е впечатляваща – 12 хиляди лева.

Снимка: ПИК

От кадрите се вижда, че в частния двор, с който разполага красавицата има и басейн. Покрай който тя и Джизъса ще хващат тен.

Снимка:ПИК

Пред свои близки и познати Райкова е споделила, че се радва на избора си на дом с градина. Защото би искала общите им деца с Благой да има къде да играят.

Пред Емануела сексбомбата призна, че с Благо работят за бебе и тя се надява да е момиче. Което ще кръстят Виктория на нейната майка, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар