Златка Райкова показа годежния си пръстен (Вижте красивото бижу – Фото)

Златка Райкова показа годежния си пръстен (Вижте красивото бижу – Фото)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова се похвали с нежния си годежен пръстен

Златка Райкова не може да се нарадва на бижуто

Златка Райкова показа годежния си пръстен. Плеймейтката, която се сгоди миналата седмица на живо в „Като две капки вода“ не пропусна да се похвали с красивото бижу, което любимият й Георги й подари на сцената на шоуто.

Пред камерите на „На кафе“ тя с охота демонстрира нежното бижу. Което й е малко голямо, но това не я притеснява.

„Пръстенът ѝ е малко голям, но много го харесахме, а нямаше по-малък размер“, добави Валентинов. Майката на Златка – Виктория, се включи на живо от Ирландия, където живее:

„Георги се обади да ми разкаже сценарият, който е надробил. Поиска ми разрешение и аз веднага казах „Да“. Бях съгласна.

Златка РайковаПознавам добре Георги нищо, че го виждам веднъж – два пъти годишно. Това, което знам за него е само положително, Нямам забележки, харесвам го и заслужава да влезе в нашето семейство. Готова съм и за внучета“, призна тя.

Виктория обеща в най-скоро време да се прибере и да са си заедно. „Мислим за бебе, но в момента и двамата сме много ангажирани, особено тя“, обясни Валентинов.

Любопитното е, че Георги е мислел да й предложи още преди месец, но нещата не са се получили.

„Исках преди месец да ѝ предложа, след един мой двубой в Дубай. Мислех след боя да я поканя в клетката, но така се случиха нещата, че загубих и нямаше ситуация. Къде вече да я чакам, бях взел пръстена и реших да е в предаването. Обадих се на продуцентите. Те веднага прегърнаха идеята“, призна Валентинов, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар