Златка Райкова с подарък за половин милион (Вижте как я позлати Благо след раждането)

Гласувайте за статията

Благо носи на ръце Златка Райкова, връчи й ключ за апартамент за 500 бона

Златка Райкова, която стана майка на четвъртото дете на футболиста Благой Георгиев бе позлатена от щастливия татко. Напук на слуховете, че връзката им е обречена и злобарите им предричаха, че ще е мимолетна, екс спортистът е подарил на любимата си апартамент в Бояна.

Двойката се е нанесла скоро в ново жилище в комплекс от затворен тип в квартала на богаташите и са станали съседи с президента Петър Стоянов.

Снимки: Инстаграм

Дни преди половинката му да роди татуирания плейбой бил засечен кръстосва столицата и да пренася покъщнина в новия им дом. Който се разпростира на цял един етаж и заема пространство от 400 квадратни метра в кооперацията в полите на Витоша.

И ако някой се чуди откъде се е сдобил с толкова пари многодетния татко според слуховете Благо е получил солидна сума от бившата си къща в Горна Баня. Която обяви за продан, след като се завърна от Русия. Заради отдалечеността от столицата Джизъса реши да се отърве от луксозното си жилище и да прибере солидна пачка.

Сделката за покупкопрадажбата се осъществила навреме и Благо купил новия апартамент за близо половин милион. Връчил ключа на Златка като дар за това, че го е дарила с наследник – Благо джуниър.

Спортисът умишлено избрал новото им семейно гнездо да е много просторно и да има пет спални. За да побира и за по-големите му деца – Йоана и Давид. Откакто Златка и бебето се прибраха те всеки ден са им на гости, за да се порадват на малкото си братче, предават от „Жълтите новини“ на ПИК.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар