Златка Райкова опитала да разведе шефа на НАП (Моделката го преследвала във фитнеса – Пикантни подробности)

Златка Райкова се опитала да омае шефа на НАП Румен Спецов

Има ли мъж, който е отказал на Златка Райкова? Да, това е шефът на НАП Румен Спецов.

Силиконовата плеймейтка и културистът години наред са тренирали в един и същ фитнес в столичния квартал „Борово”, където са се запознали. Преди да се залюби с Благой Георгиев – Джизъса, още докато беше сгодена за Георги Валентинов, изкусителката е точела лиги по Спецов и не спирала да му се усмихва и да си намира поводи за комуникация с мачото, разкриха очевидци. Уви, Румен е щастливо женен и не се впечатлявал от намеците на Златка за кафе, издадоха пред „Уикенд” съседи на пазарджиклийката.

Златка Райкова и Румен Спецов
Снимка: Фейсбук

Така блондинката ударила на камък с културиста, който тренира всеки ден в залата. Райкова се впечатлила от шефа на НАП от пръв поглед, все пак той не може да остане незабелязан заради едрите си размери.

Румен е верен на съпругата си Пламена и хич не се впечатлявал от суетенето на плеймейтката около него. Тя винаги се стремяла да тренира около него и да пъшка от изтощение, но особено еротично. И това обаче не дало резултат при мачото, който по-скоро се забавлявал на напъните на силиконката да го впечатли.

Спецов е семеен от 7 години, а двамата със съпругата му са двойка повече от 12 години. Пламена също се занимава професионално със спорт, всеки ден е във фитнеса, а едно от най-любимите й занимания е бягането. В годините, когато Спецов все още се занимава с културизъм, половинката му е плътно до него в състезанията и взема активно участие в подготовката му. Тя е завършила психология, като живее и работи в Дубай. Съпругата на шампиона по културизъм има разкошно тяло, за което се грижи ежедневно.

Двамата с данъчния експерт имат малка дъщеричка Жара. Това обаче не е единственото дете на Спецов или поне така твърди Асен Василев, който го назначи за шеф в НАП. Василев разкри, че бившият културист е жертва на атаки и е получил заплахи за живота на жена си и децата си. Думите на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ ясно показват, че Спецов има поне още едно дете, но остава тайна дали е момиче, или момче и кога се е родило. По всяка вероятност майката на бебето е Пламена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.