Златка Райкова в нов пристъп на ревност заради Емануела и Благой (Футболистът се отказва от сватбата заради истериите й)

Гласувайте за статията

Златка Райкова пак побесня от ревност, състоянието й е патологично

Оказва се, че Златка Райкова е сериозно болна от ревност. Новата мисия „Ах, този Джизъс” я изкара от равновесие. И тя прие нещата на сериозно с мюзикъла, който участниците в БИГ Брадър трябва да изиграят.

Снимка: kliuki.net

В сценария Емануела е ревнива съпруга на Благо. А сцените на близост между певицата и ексфутболиста сериозно разтревожиха плеймейтката. Именно това я докара до бяс и тя изпадна отново в люта ревност.

Въпреки, че съквартирантите искат да я убедят, че сюжета е измислица Русата Златка стигна до истерия. Като вижда заплаха за връзката си с Благой. Тя се разфуча и се обиди, че се подиграват на любовта й.

Райкова отново обвини половинката си, че не реагира правилно на ситуацията. Но по-скоро патологичната й ревност я прави неадекватна и не вижда собствената си налудничава представа, а  се вживява в играта и разиграва големи изкуствени драми.

Зрителите изпаднаха отново в шок от поведението на плеймейтката. Те смятат, че тя живее е някакъв филм и накрая ще й трябва да посети психиатрична клиника.

Други пък си спомнят как в „Шоуто на Слави” Благо призна, че избягал от твърде ревнивата си руска съпруга. А Златка не само, че е ревнива, а направо се е поболяла от ревност.

Джизъса какъвто е благ по характер като нищо ще отмени сватбата и ще се скатае нанякъде заради истеричния нрав  на новата си любима, смята публиката. Макар Златка да призна, че ще минават пред олтара, предават от електронното издание hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар