март 29, 2024

Златка Райкова в нов пристъп на ревност заради Емануела и Благой (Футболистът се отказва от сватбата заради истериите й)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-v-nov-pristap-na-revnost-zaradi-emanuela-i-blagoy-futbolistat-se-otkazva-ot-svatbata-zaradi-isteriite-y/156019 Kliuki.net
Златка Райкова в нов пристъп на ревност заради Емануела и Благой (Футболистът се отказва от сватбата заради истериите й)

Златка Райкова пак побесня от ревност, състоянието й е патологично

Оказва се, че Златка Райкова е сериозно болна от ревност. Новата мисия „Ах, този Джизъс” я изкара от равновесие. И тя прие нещата на сериозно с мюзикъла, който участниците в БИГ Брадър трябва да изиграят. [caption id="attachment_145418" align="aligncenter" width="520"]Златка Райкова в нов пристъп на ревност заради Емануела и Благой (Футболистът се отказва от сватбата заради истериите й) Снимка: kliuki.net[/caption] В сценария Емануела е ревнива съпруга на Благо. А сцените на близост между певицата и ексфутболиста сериозно разтревожиха плеймейтката. Именно това я докара до бяс и тя изпадна отново в люта ревност. Въпреки, че съквартирантите искат да я убедят, че сюжета е измислица Русата Златка стигна до истерия. Като вижда заплаха за връзката си с Благой. Тя се разфуча и се обиди, че се подиграват на любовта й. Райкова отново обвини половинката си, че не реагира правилно на ситуацията. Но по-скоро патологичната й ревност я прави неадекватна и не вижда собствената си налудничава представа, а  се вживява в играта и разиграва големи изкуствени драми. Зрителите изпаднаха отново в шок от поведението на плеймейтката. Те смятат, че тя живее е някакъв филм и накрая ще й трябва да посети психиатрична клиника. Други пък си спомнят как в „Шоуто на Слави” Благо призна, че избягал от твърде ревнивата си руска съпруга. А Златка не само, че е ревнива, а направо се е поболяла от ревност. Джизъса какъвто е благ по характер като нищо ще отмени сватбата и ще се скатае нанякъде заради истеричния нрав  на новата си любима, смята публиката. Макар Златка да призна, че ще минават пред олтара, предават от електронното издание hotnews.bg.