Златка Райкова натирила Благой от дома си само с два сака дрехи (Плеймейтката вече прибра новия в същото жилище – Подробности)

Златка Райкова е изхвърлила Благой Георгиев от дома си само с два сака дрехи, узна Kliuki.net.

Жилището в Бояна, в което двамата се радваха на кратката си семейна идилия, е собственост на блондинката, която го купи преди около 3 години за 360 000 лв., като все още го изплаща, но понеже е собственичка и е изхвърлила Благой с два куфара с дрехи.

Засраменият кръшкач нямало къде да отиде да живее, защото преди време беше затънал в дългове и продаде единствената си къща, която имаше в столичния квартал „Горна баня”. Джизъса решил да напусне България, довериха от обкръжението на бившия национал. Футболистът е забегнал на диво място, където се е устроил и за момента смятал да остане скрит от света.

златка райкова и благой георгиев раздяла
Снимка: Инстаграм

Той е взел със себе си и любовницата си, заради която всъщност връзката му с Райкова приключи безславно. Досущ като връзките с майките на останалите му три деца.

В същото време плеймейтката не си губи времето и вече си е хванала нов мъж, като двамата са се загаджили буквално дни след като Златка и Джизъса са се разделили. Пазарджиклийката дори вече е приела новия си любим в дома, който обитаваше с Благой.

Тя дори публикува клип в социалните мрежи, в който се целува с младок с бейзболна шапка. От обкръжението на Русата Златка издават, че тя най-вероятно напук се е хванала с новия си мъж и дори го е поканила в дома си, като целта е да дразни Джизъса. Новият приятел на блондинката бил доста заможен и паркирал луксозен автомобил пред жилището им.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.