Златка Райкова лъсна с бременно коремче (Вижте как се издаде, че чака бебе)

Златка Райкова се показа с наедряло коремче, на плеймейтката й личи, че е в напреднала бременност

Златка Райкова, която до преди дни криеше новината, че е бременна лъсна на фото с наедрял корем. Дори широките дрехи, с които се облича не могат да срият факта, че двамата с Благо чакат дете.

Снимка: lupa.bg

От фототсите, които са от столично заведение, в което двойката е била се вижда, че Райкова все още иска да запази радостната вест колкото се може по-дълго в тайна, че с половинката си ще имат общ наследник. В социалната мрежа тя пуска свои снимки, които са стари и все още е с перфектно тяло.

Снимка: Инстаграм

А на тези от столичния клуб където двойката празнува рожден ден за фотото Благо е сложил ръката си пред стомахчето на любимата си за да го прикрие. А на другата влюбените са използвали трик като са се снимали в една от рамките на бара. Която крие издутината под жълтата рокля на плеймейтката, предават от lupa.bg. Вижда се обаче на ръката й червен конец, който бременните носят за да не ги урочасат.

Снимка: Инстаграм

За нашарения с татуси бивш футболист това ще е четвърта рожба поред. Запитан скоро дали очаква бебе той не отговори директно на въпроса. Но призна, че обича децата и ако попитат Йоана и Давид, които са първите му наследници, те искат баща им да е родител на цял футболен отбор.

За Златка Райкова обаче това бебе ще е първородно дете.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.