Златка Райкова с луксозен рожден в Дубай (Вижте как я изненада Благо)

Гласувайте за статията

Златка Райкова с най-хубавия рожден ден, племейтката чукна 33 в Дубай

Златка Райкова и нейния любим Благой Георгиев отпразнуваха личния празник на плеймейтката в Дубай. Блондинката написа в социалната мрежа, че по-хубав рожден ден до сега не е имала и този ден ще е най-щастливия в живота й.

Благо изненада Златка Райкова в леглото за РД
Снимка: Иснтаграм

Русата Златка бе изненадана от любимата си половинка още докато лежеше в леглото. Благо й поднесе сладко изкушение във формата на малка шоколадова торта с надпис: „ЧРД, Любов”.

Снимка: Инстаграм

Футболистът, който предложи брак с диамантен пръстен на своята любима пък написа в профила си в Инстаграм мило послание като й се обясни в любов и благодари на Бога, че я има и се моли той да бди над нея.

Снимка: Инстаграм

Не закъсняха и много пожелания от феновете на звездната двойка. Те засипаха годеницата на Благо с най-хубавите пожелания. Не липсваха и почитатели на двойката, които ги предупреждават да не парадират с любовта си защото хората са злобни и им завиждат.

Има и такива, които ги критикуват за голямата показност с която демонстрират чувствата си. Трети пък ги окуражават и им пожелават да се обичат напук на другите.

Едно обаче е ясно в Дубай Златка и  Благо се радват на екзотичната природа и луксозната обстановка. А какво ще стане от тук нататък единствено времето ще покаже. Ще има ли звездна сватба предстои да видим.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар