Златка Райкова кръшкала на Георги с авер на Митьо Очите (Арестували го след последната им среща – Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Златка Райкова изневерявала на Георги Валентинов с авер на Митьо Очите

Златка Райкова кръшкала от миналото лято на вече бившия си Георги Валентинов. Нещо повече, любовникът й е един от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола Маринов, носител на колоритния прякор Кольо Магарето.

Буквално дни преди да бъде арестуван, Магарето е бил с блондинката, която му гостувала за няколко дни на морето. В момента плеймейтката е разделена с приятеля си Георги Валентинов, който й предложи брак на сцената на „Като две капки вода”, писа „Таблоид“.

„Златка винаги си е подала по лоши момчета. Тя спи с Кольо Магарето още от миналото лято, нищо че тогава си имаше официално гадже. Изобщо не се криеше, че е с него, спеше у тях и се появяваше под ръка с Кольо из хитовите заведения по морето”, свидетелстват запознати с авантюрата. Дясната ръка на Митьо Очите доставял на блондинката и антуража й кокаин, за да бъде купона „на шест”.

Златка Райкова

Снимка: ХотАрена

Това лято отношенията им отново били подновени. Сега Златка даже нямала причина да го държи в тайна, тъй като официално е разделена с Георги. Райкова признавала, че е с бургазлията само заради секса и цинично уточнявала, че прякора му Магарето най-вероятно е заради огромния му член.

„С много мъже съм спала, но толкова надарен любовник не съм имала – поне 25 сантиметра е!”, обяснявала Златка, очевидно в наркоманско опиянение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар