Златка Райкова крие бременността заради бившите на Благо: Злобни са! (Бои се да не я урочасат)

Гласувайте за статията

Бременната Златка Райкова се тресе от суеверия, моделката се страхува бившите на Благо да не я урочасат

Златка Райкова, която на скоро лъсна с наедряло  коремче и всички разбраха, че е бременна все още продължава да мълчи за бебето.

Плеймейтката пази пълно мълчание за първородната си рожба от ексфутболиста заради бившите му жени. Макар да е някъде в петия месец тя все още се показва на снимки без коремче. Което упорито крие.

Снимка: Инстаграм

Според най-близките й Златка треперела предишните жени на Благо да не навредят на плода й, който расте в утробата й. Тя смятала, че я мразят и имат нечисти мисли, с които могат да урочасат и нея и бебето.

Райкова признала пред свои доверени дружки, че те са завистливи и злобни и са бесни, че Благо е избрал нея пред тях.

Макар благоверният й, който е врял и кипял в бащинството тъй като има три деца да я успокоявал, че бебето им ще се роди живо и здраво моделката все повече се тресяла от притеснения и суеверия.

Още щом установила, че е бременна започнала да прави всякакви ритуали срещу уроки и зли очи. Освен, че си пази коремчето тя веднага си вързала червен конец. Купила и специален амулет от прочута столична врачка. За който се бръкнала с 400 лева. Изобщо не съжалявала за похарчените пари защото я пазел от негативна енергия.

Говори се, че Благо и Златка живеят на семейни начала в апартамент под наем в квартал Бояна. Съседите им издават, че спят до обяд и се появяват не по-рано от 14 часа, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар